úterý 12. prosince 2017

Fotoblesk vs. Somavedic





 Uprostřed indiánské rezervace na severozápadě Arizony se nacházejí tři stolové hory, které obývá  10 000 příslušníků kmene Hopi. Turisté, kteří rezervace navštěvují, jsou na stovkách výstražných tabulí upozorňováni, že veškeré fotografování a filmování je zakázáno.

V roce 1901 byl malíř a fotograf Guido Boggiani nalezen se svým kolegou zavražděný na území kmene Čamakoko. Vyšetřování prokázalo, že on a jeho společník byli ubiti rituálními sekerami, které indiáni používali pro boj se „zlými duchy“. Jejich fotografické zařízení bylo nalezeno opodál rozmlácené na kousky.

Podobných případů, kdy bílá tvář zaplatila za pokus vyfotografovat domorodce životem je celá řada. Ačkoliv je značně rozšířeno, že za tímto strachem z fotografování je obava, že fotoaparát krade duši, tento argument rozhodně není rozšířen mezi všemi domorodými kmeny a je znám spíše ze Severní Ameriky a zřejmě byl překladem značně zjednodušen. Je pravděpodobné, že v řadě případů se skutečně jedná o obavu ze zhotovení portrétu. Ta může být vedena obavou před černou magií, neboť černý mág vždy potřebuje buďto nějakou osobní věc, kus vlasu, nehtu nebo co nejpřesnější podobiznu.

Přírodní národy, které dokážou vnímat jemnohmotné energie a mají rozvinuté mimosmyslové vnímání, však velmi dobře poznají, když jim něco odebere energii nebo silněji naruší auru. Dokud tyto národy nepotkaly misionáře, tak toto vnímání měla většina z nich. A proto nebylo divu, že velmi dobře vnímaly, když jim něco téměř „propálilo auru“. Tím „něčím“ nebylo nic jiného než vynález z roku 1865 – hořčíkový práškový blesk. Ten v roce 1923 nahradil sofistikovanější Xenonový blesk, který se od té doby značně zdokonalil.



Každý výboj xenonového blesku nám v jistém slova smyslu propaluje auru. To se netýká jen lidí, rostlin či zvířat. Negativní působení fotografických blesků je také jedním z důvodů proč se jimi nesmějí fotit cenné umělecké předměty. Bleskový výboj fotoaparátu má na auru podobný vliv jako na fyzické úrovni říznutí nožem. To, jak hlubokou ránu je schopen způsobit, je pochopitelně dáno individuálně a záleží na řadě faktorů jako jsou věk, stav aury, biopole jednotlivých čaker, životní energie nebo frekvence vibrací. Dle mých zjištění může ve výjimečných případech způsobit silný xenonový výboj také blokaci šesté čakry, tj. třetího oka. Také může poškodit oční čakry. Toto riziko se vyskytuje zejména u velmi malých dětí, které by měly např. z důvodu nemoci oslabenou auru natolik, že by mohl výboj poškodit nejen biopole čakry, ale také by ji mohl zablokovat.


Citlivější lidé toto negativní působení blesku dokážou vnímat. Jeden zaměstnanec fotocentra, který se na mne obrátil, mě přivedl na myšlenku následujícího testu. Pokud za jeden den absolvujete stovky xenonových záblesků, byť odrazem, tak už se jedná o poměrně silnou zátěž, která může i citelně oslabit auru. Vzhledem k tomu, že fotografování je mým koníčkem již od mládí a vlastním také profesionální studiový blesk, bylo pro mě následující testování z hlediska jeho realizace celkem snadné.

Výsledky měření jsou poměrně zajímavé a ukazují nám další možnosti použití Somavedicu. Informace o tom, že pokud máme dlouhodobě oslabenou auru, tak se to na fyzické úrovni projevuje buďto jako únava, oslabená imunita či nemoc, jsou čtenářům jistě známy. Pokud tomu tak není, pak odkazuji na Google. Informací o auře a její funkci je spousta a jsou opravdu snadno dostupné.


Teď již ale k samotnému měření. Dělal jsem dva druhy testů, které zde níže zveřejňuji.

V prvním testu se zjišťovalo, že když v místnosti, kde je umístěn Somavedic, vyšlehne na člověka blesk, jaký je jeho dopad na auru a biopole čaker. V případě Uranu je účinek blesku pouze 6 procent. To znamená, že jeho negativní působení je omezeno o 94 procent.

Blesk negativně působí na naše jemnohmotné tělo v poli Uranu:
6% (z původních 100%)

Blesk negativně působí na naše jemnohmotné tělo v poli Medicu:
29% (z původních 100%)

Blesk negativně působí na naše jemnohmotné tělo v poli Harmonie:
61% (z původních 100%)

Blesk negativně působí na naše jemnohmotné tělo v poli Quantum:
30% (z původních 100%)

V druhém testu se řešila situace, když je na člověka vyslán blesk v místnosti, kde není Somavedic, a on se pak bezprostředně poté dostane do jeho blízkosti, za jakou dobu bude jeho aura vyčištěna. Pokud je tedy člověk v místnosti se Somavedicem již s bleskem fotografován, tak je proces čištění samozřejmě mnohem rychlejší.

Narušenou auru po zásahu bleskem zcela vyčistí model:

 Uran přibližně za 7 minut
 Medic přibližně za 18 minut
 Harmonie přibližně za 53 minut
 Quantum přibližně za 45 minut

Testováno s bleskem Oloong Speedlite SP-690 (ekvivalent Nikon SB-900).

Jan


Somavedic Medic Uran - měření a zkušenosti

Žádné komentáře:

Okomentovat